Gdzie kawa smakuje najlepiej? W jakiej restauracji serwują najlepszą kuchnię? Który kelner jest najsympatyczniejszy? O tym zdecydują nasi Czytelnicy, głosując w plebiscycie Smakosz 2015. Jest on doskonałą okazją, by docenić niezwykłe miejsca i ludzi, dla których praca jest pasją.
Udział w plebiscycie to także prestiż. Warto pamiętać, że kandydatów zgłaszają Czytelnicy. Już sama nominacja to znak, że klienci doceniają lokal i ludzi, którzy tam pracują. W tym roku naszą zabawę prowadzimy w kilku kategoriach: kawiarnia/cukiernia, restauracja, pub, pizzeria, piekarnia, kucharz oraz kelner.
Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody. Dla zdobywców trzech pierwszych miejsc w naszej zabawie w kategoriach Restauracja, Pub, Piekarnia, Cukiernia, Kawiarnia i Pizzeria Roku przygotowaliśmy też tradycyjnie nagrody - oprócz zaproszenia na galę plebiscytu i dyplomu - redakcyjną prezentację w tygodniku i w internecie oraz kampanie reklamowe o wartości 2000, 1000 i 500 zł.
Sprawdź wyniki
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3923059,smakosz-2015-wielki-plebiscyt-gastronomiczny-rozpoczety-zglos-swoich-kandydatow,id,t.html
W kategorii indywidualnej Kelner i Kucharz zdobywcy pierwszych miejsc otrzymają vouchery na weekendowy wyjazd do SPA, laureatom drugich i trzecich miejsc wręczymy upominki. Po zakończeniu plebiscytu powstanie też specjalny dodatek do wydania głównego "Dziennika Bałtyckiego", w których zaprezentujemy zwycięzców z poszczególnych powiatów.
Wciąż zapraszamy do zgłaszania swoich ulubionych lokali, kelnerów i kucharzy. Zgłoszenia można przesyłać do Gdańska (tel. 58 300 31 78, e-mail: [email protected]) lub bezpośrednio w kościerskiej redakcji: [email protected] i telefonicznie na numer (58) 680 17 65.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?