oi (83.20.23.xxx) 02.06.11, 20:40
Od tego czasu, a były to lata 90 te, jesteś dla mnie Patologią. Przykro mi, ale tak oceniam matkę dającą swojemu dziecku narkotyki.
kuchar zal mi cie
lechista
wypierdalaj ty scierwo kuchar jestes takim chujowym zydem nikt tu cie nie chce a jezeli te niemcy przyszli by do klubu bylo by zajebiscie szmalca tyle ze mozna chuj wie co robic wszystko zrobic z lechijki potege zejebisty klub ale nie ta chujowa meska dziwka kuchar oczywiscie nie odda lechi nie wiem czmu zaimwestuj w arke jesli dobrze pujdzie beda w 3 lidze.DO WSZYSTKICH KIBICOW LECHI JEZELI TEN PEDAL KUCHAR NIE CHCE ODEJSC TO MU MU POMUSZMY JAK Z KAFAREM.PRECZ Z KUCHAREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
vwmania
2pek
tradycje trzeba podtrzymać... jeśli w zeszłych latach nie było z tym problemu to ja nie rozumiem dlaczego teraz coś jest nie tak. PozdraVWiam. »
Cykliści i popaprańcy
Cała Gdynia bawi się na całego
Do tego trzeba jeszcze przemarszu protestujących kibiców Arki Gdynia i mamy komplet. »
Kozidrak i Rodowicz
glik
Te panie powinny miec zgodę Konserwatora Zbytków na wystepy. »
Wspaniale Dziecko.
Czytelniczka
To wsaniale ze ma Pani taka Corke, az pozazdroscic, zycze Pani jak i corce wszystkiego najlepszego.
I niech wyrasta na tak wspanialych ludzi. »
ta
ziom
sezon na przetrwanie. sportowo nie można oczekiwać żadnych fajerwerków. nawet z medalem będzie niezwykle trudno »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikBaltycki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.