Tomek (83.238.46.xxx) 02.06.11, 09:06
Hasłem przewonim powinno byc w Gdyni bez zmiany Arka to barany. Dopoki klubem beda rzadzily barany czyli kibice nic z tego nie bedzie.
kuchar zal mi cie
lechista
wypierdalaj ty scierwo kuchar jestes takim chujowym zydem nikt tu cie nie chce a jezeli te niemcy przyszli by do klubu bylo by zajebiscie szmalca tyle ze mozna chuj wie co robic wszystko zrobic z lechijki potege zejebisty klub ale nie ta chujowa meska dziwka kuchar oczywiscie nie odda lechi nie wiem czmu zaimwestuj w arke jesli dobrze pujdzie beda w 3 lidze.DO WSZYSTKICH KIBICOW LECHI JEZELI TEN PEDAL KUCHAR NIE CHCE ODEJSC TO MU MU POMUSZMY JAK Z KAFAREM.PRECZ Z KUCHAREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
vwmania
2pek
tradycje trzeba podtrzymać... jeśli w zeszłych latach nie było z tym problemu to ja nie rozumiem dlaczego teraz coś jest nie tak. PozdraVWiam. »
Cykliści i popaprańcy
Cała Gdynia bawi się na całego
Do tego trzeba jeszcze przemarszu protestujących kibiców Arki Gdynia i mamy komplet. »
Kozidrak i Rodowicz
glik
Te panie powinny miec zgodę Konserwatora Zbytków na wystepy. »
Wspaniale Dziecko.
Czytelniczka
To wsaniale ze ma Pani taka Corke, az pozazdroscic, zycze Pani jak i corce wszystkiego najlepszego.
I niech wyrasta na tak wspanialych ludzi. »
ta
ziom
sezon na przetrwanie. sportowo nie można oczekiwać żadnych fajerwerków. nawet z medalem będzie niezwykle trudno »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikBaltycki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.