bogowie to temat ... obszerny? (3)

kztsu (89.78.17.xxx) 23.09.10, 21:58

Szanowny Panie Redaktorze - dzięki Pana wpisom na blogu nie po raz pierwszy znajduję możliwość powrotu do zdarzeń, których na co dzień bym nigdy nie zauważył. I tu - znając Pana niekwestionowaną wiedzę na temat muzyki - niniejszym potwierdzam wszem i wobec, że gdyby tych wpisów nie było wiele zdarzeń mogłoby umknąć - chyba nie tylko mojej skromnej osobie. Ubolewać należy, co kilkakrotnie w przeszłości mówiłem Panu, że jest dużą szkodą, że (nie wiem czy to nie zostałoby wykreślone) nie trafia do dużo bardziej szerszego grona czytelników. Sądząc po wpisach na blogu - no comments. JH - guru dla wielu. Muzyka i jej "klony" dla dużo większego grona odbiorców, którzy nie wiedzą, że JH był jej twórcą. Trzeba wierzyć, że kiedyś to się zmieni.
A propos - jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem koncertu Bossa z Hyde Parku z ub. roku - 179 minut, 27 kawałków granych na full speed - sie zastanawiam, dlaczego do dnia dzisiejszego nikt się nie zbobył, lub może próbował ale mu to nie wyszło, żeby BS zagrał w Polsce. Może nadszedł czas , żeby sprawy wziąć w swoje ręce.
Darku, jak nie widziałeś - to musisz zobaczyć - to jest sprawa ważniejsza od życia i smierci - szczególnie że LFC daje dupy w tym sezonie.
Pozdrawiam serdecznie.

Rozwiń Rzyczywiscie byl tak wspaniały? Zenek Bzdenek (83.11.95.xxx) 29.09.10, 21:14

regulamin

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikBaltycki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.