PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

Serwis powstaje we współpracy z The Times

sobota 11 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Maria, Lucjan, Łazarz

Dziennik Bałtycki » Forum » Opinie » Dyskusja

informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Poikowski i co dalej (1)

telemaniak (89.72.250.xxx) 27.02.10, 13:24

nIe bardzo wiadomo skąd przyszedł.podpierała go jegi żonulka Basia(ma niezłe nogi). chłop rzeczywiście spokojny i tylko nie bardzo wiem co takiego wybitnego dokonał. Bo taki "dywanik" to może kazdy zrobić nawet nasza gwiazda Monoka Olejnik. A może ja czegos nie wiem. Może pan Mareczek zrobił jakieś znaczace reportaże telewizyjne czy też zdobył jakies prestiżowe nagrody na jakiś festiwalach. Bo jeżeli nie to to zawsze to zawzse był i będzie tak jak jego kolega Trus-narcyz, regionalnym dziennikarzem realizującym prościutkie formy telewizyjnego dziennikarstwa. A opine panów wymienionych w materiale prasowym zawsze będą takie bowiem kto nie lubi jak się go zaprasza przed kamerę aby pokazać jaki jest mądry i śliczny. Panie Mareczku emeryturka już jest, a studentów i tak pan niczego nie nauczysz bo są tak tempi, że nawet taki orzeł polskiego dziennikarstwa jak pan nawet wraz z żonulką nie są wstanie tym matołom cokolwiek wbić do tego ich łba. Wysstarczy poczytać nasze gazety. A zatem nie pozosstaje mi nic innego jak życzyć panu zdrowia i aby nowy naczelny który napewno niedługo się zjawi też kochał pański dywanik. bo inaczej dupa blada

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło