PolskaTimes.pl

Zostań dziennikarzem!

Serwis powstaje we współpracy z The Times

wtorek 09 lutego 2010 r. imieniny obchodzą: Apolonia, Eryka, Cyryl

Dziennik Bałtycki » Forum » Fakty24 » Dyskusja
informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

a jeszcze ten karnet trzeba dostać (1)

uczeńKoguta (87.206.46.xxx) 18.09.09, 05:46

Ja czekalem na Chelmie po karnet polroczny od 6.30 do 13!!!! Czy to jest normalne? Przy takim oblozeniu wiecej o wiele powinno byc godzin ogolnodostepnych.
Fiaskiem jest tez gdanska karta miejska, bo zeby chodzic na basen nie mozna z niej skorzystac aby wklepac w nia dane tak jak bylo mowione. Trzeba wydac 17zl na karte basenowa mosir. Proponuje o tym napisac.

Kod

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

wizyta i śnieg
puck Pani Knitter jest znana z arogancji, a ciekawe , czy z równą gorliwością bedzie zabiegała o wywóz śniegu z innych ulic Pucka po zakończeniu uroczystośc. Już usłyszałem, że właściciele prywatnych pososji śnieg z ulicy mają wrzucać do własnych ogrodów- o głupszą i bardziej arogancką odpowiuedź trudno. »

19 WE wygląda bardzo nowocześnie
utyuay Ciekawe w jakim kolorze będzie na Pomorzu. »

lekarze specjalisci pilnie poszukiwani
ivett101 dzisiaj chcialam zarejestrować sie do poradni endokrynologicznej niestety zapisów na ten rok juz nie ma,zapisalam sie prywatnie na ...marzec sluzba zdrowia jest chora na co my zwykli pracujacy obywatele placimy skladki zus? skoro i tak musimy placic za prywatne wizyty u specjalistow...smutne »

Baltic
milośnik zwierząt cudowni,cudowni o wielkich sercach i ogromnej wrażliwości ludzie .Wszystkiego co najlepsze życzę Wam kochana Załogo i uściski dla marynarza Baltica, jakże dzielnego i wytrwalego.Pozdrawiam gorąco »

szkoda drzew
spacerowicz Często spaceruję w tej okolicy i jakoś nie widzę tam miejsca na budynki bez wycinki drzew, a co z widokiem z punktu widokowego? Czy przy nowej Operze Leśnej i jej nowym nagłośnieniu te biedne psy będą miały lepiej. Nie jestem pewien czy urzędnikom chodzi tylko o dobro zwierząt czy o coś innego... »

Żałosny facet
Jare i taki śliski. Obrzydliwość. »

lotniska
gość Dzielenie skóry na niedźwiedziu. Zróbcie europejską toaletę w Rębiechowie, bo wstyd! »

Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.

Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Reklama | eGazety | Sklep internetowy