Najlepszy Sąd (9)

radosny Janek (84.10.93.xxx) 27.01.12, 16:06

Brawo dla Sądu i dla p. Kurskiego.

Rozwiń Najlepszy Sąd radosny Janek (84.10.93.xxx) 27.01.12, 16:06
Rozwiń Bezkarnośc tego typka jest porażająca. lon (62.61.50.xxx) 27.01.12, 16:55
Rozwiń .. za kadencji tuska Polska zmieniła sie w burdel styropian89 (89.69.140.xxx) 27.01.12, 17:50
Rozwiń typ z afery jon (84.10.93.xxx) 27.01.12, 18:08
Rozwiń Sopot to dziwaczne miasto Rekin (89.69.179.xxx) 27.01.12, 21:13
Rozwiń prawda kryska (79.163.27.xxx) 27.01.12, 21:16
Rozwiń POsądzili czarny (81.190.73.xxx) 28.01.12, 10:15
Rozwiń TO CO DERJ88 (109.200.84.xxx) 28.01.12, 12:49
Rozwiń Mama Kurskiego , czy jakoś tak . lon (62.61.50.xxx) 29.01.12, 08:44

regulamin

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

vwmania
2pek tradycje trzeba podtrzymać... jeśli w zeszłych latach nie było z tym problemu to ja nie rozumiem dlaczego teraz coś jest nie tak. PozdraVWiam. »

marza sie prezesowi chinskie rozwiazania...
długo_pis to dziwne bo przeciez walczyl z socjalizmem do ktorego teraz nawołuje z powrotem... dziekujemy ze przyznanie sie do wypaczen przelomu lat 80/90...co za samokrytyka po latach... czyli zamienil stryjek prezesa na 1szego sekretarza... »

Nie ma jeszcze generalnej decyzji - most, czy tunel?
wit Nie wprowadzajcie w blad. Dopiero w 2012 roku ma zapasc decyzja, czy przeprawa ma przebiegac mostem czy tunelem. Zrodlo: http://www.femern.de/ »

Totalitaryzm owszem, a może i WYRACHOWANIE?
Nie moje, ale dobre Katarzyna Izydorczyk mówiąc wprost do kamery, zwróciła się do zdeklarowanego homoseksualisty, posła RP Roberta Biedronia: - Panie Robercie, panie pośle, jest pan narzędziem. Izydorczyk opisując kulisy tworzenia list wyborczych Palikota, przywołała jego słowa: - Mówił wprost - przepraszam, zacytuję: "pedał na pokładzie ze znaną twarzą. Nie ma nic bardziej cennego, bo jesteśmy chronieni cały czas. I wszędzie, gdzie jest zadyma, wysyła się pedała." Te słowa Palikot miał wypowiedzieć kilka miesięcy przed złożeniem Biedroniowi propozycji startowania w wyborach parlamentarnych z pierwszego miejsca na liście. więcej wPolityce.pl Cały Palikot. »

JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju. Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »

Wyspa spichrzów
Janek Cz. Czy na wyspie spichrzów muszą powstać wielkie budowle?Ja myślę, że nie muszą. Uważam, że wzorem Wrocławia należy utworzyć na park. Zakładam się o majątek, że w ten sposób miejsce to by się ożywiło a spacerowiczów by nigdy nie brakowało. A jakie wspaniałe widoki na Gdańsk. Koszty na pewno byłyby do przełknięcia przez budżet miasta. Nie wszystko musi być na sprzedaż. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikBaltycki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.