Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
vwmania
2pek
tradycje trzeba podtrzymać... jeśli w zeszłych latach nie było z tym problemu to ja nie rozumiem dlaczego teraz coś jest nie tak. PozdraVWiam. »
marza sie prezesowi chinskie rozwiazania...
długo_pis
to dziwne bo przeciez walczyl z socjalizmem do ktorego teraz nawołuje z powrotem... dziekujemy ze przyznanie sie do wypaczen przelomu lat 80/90...co za samokrytyka po latach... czyli zamienil stryjek prezesa na 1szego sekretarza... »
Nie ma jeszcze generalnej decyzji - most, czy tunel?
wit
Nie wprowadzajcie w blad. Dopiero w 2012 roku ma zapasc decyzja, czy przeprawa ma przebiegac mostem czy tunelem.
Zrodlo: http://www.femern.de/ »
Totalitaryzm owszem, a może i WYRACHOWANIE?
Nie moje, ale dobre
Katarzyna Izydorczyk mówiąc wprost do kamery, zwróciła się do zdeklarowanego homoseksualisty, posła RP Roberta Biedronia:
- Panie Robercie, panie pośle, jest pan narzędziem.
Izydorczyk opisując kulisy tworzenia list wyborczych Palikota, przywołała jego słowa:
- Mówił wprost - przepraszam, zacytuję: "pedał na pokładzie ze znaną twarzą. Nie ma nic bardziej cennego, bo jesteśmy chronieni cały czas. I wszędzie, gdzie jest zadyma, wysyła się pedała."
Te słowa Palikot miał wypowiedzieć kilka miesięcy przed złożeniem Biedroniowi propozycji startowania w wyborach parlamentarnych z pierwszego miejsca na liście.
więcej wPolityce.pl
Cały Palikot. »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
Wyspa spichrzów
Janek Cz.
Czy na wyspie spichrzów muszą powstać wielkie budowle?Ja myślę, że nie muszą.
Uważam, że wzorem Wrocławia należy utworzyć na park. Zakładam się o majątek, że w ten sposób miejsce to by się ożywiło a spacerowiczów by nigdy nie brakowało. A jakie wspaniałe widoki na Gdańsk. Koszty na pewno byłyby do przełknięcia przez budżet miasta. Nie wszystko musi być na sprzedaż. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikBaltycki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.