Dziennik Bałtycki » Forum » Sport » Arka Gdynia » Dyskusja

ha ha ha ha ha (1)

ha ha (89.76.23.xxx) 20.07.11, 18:15

ha ha ha ha ha ha

Rozwiń ha ha ha ha ha ha ha (89.76.23.xxx) 20.07.11, 18:15

regulamin

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

marza sie prezesowi chinskie rozwiazania...
długo_pis to dziwne bo przeciez walczyl z socjalizmem do ktorego teraz nawołuje z powrotem... dziekujemy ze przyznanie sie do wypaczen przelomu lat 80/90...co za samokrytyka po latach... czyli zamienil stryjek prezesa na 1szego sekretarza... »

kibice sa na stadionie!!
GDYNIA to juz nie kibice »

POLSKA...
kaal Wojewódzki Konserwator Zabytków doskonale zna swoje prawa i obowiązki dotyczące ochrony zabytków. Wszystkie decyzje wydaje jako narzędzie do wykonywania prawa, a nie w sposób prywatny. Same zarzuty i propozycja zamknięcia Urzędy jasno pokazują ignorancję i osobiste żale posła Borowczaka, a nie troskę o praworządność Państwa. Oczywiście prościej i przyjemniej byłoby skasować Urząd i pozwolić na samowolkę i zyski dla prywatnych przedsiębiorców. Jest kapitalizm, ale nie poświęcajmy tradycji i kultury na rzecz posłów próbujących załatwić swoje interesy prywatne kosztem urzędników. Przez takich właśnie ludzi demokracja w kraju jest zepsuta. Na przykładzie Konserwatora i Borowczaka widać, że ten kto ma kontakty łatwo może zrobić szum medialny manipulując faktami i opinią publiczną, odciągając uwagę od prawdziwych problemów w naszym mieście, jak układy i prywata. Polska.... »

JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju. Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »

vwmania
2pek tradycje trzeba podtrzymać... jeśli w zeszłych latach nie było z tym problemu to ja nie rozumiem dlaczego teraz coś jest nie tak. PozdraVWiam. »

Brawo
kaszalot Po przeczytaniu jestem pod wrażeniem. W wyważony sposób poznajemy racje obu stron. Oby więcej było tak dobrych tekstów. Aż jestem ciekaw jak ta sprawa się zakończy. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie DziennikBaltycki.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.