nowy wątek z gazety
wątek z gazety
nowy wątek
wątek
vwmania
2pek
tradycje trzeba podtrzymać... jeśli w zeszłych latach nie było z tym problemu to ja nie rozumiem dlaczego teraz coś jest nie tak. PozdraVWiam. »
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
Ale ...
Jazz
... odkrycie ! A czy kiedykolwiek sluchaly ? »
DZIADOSTWO
x
właśnie "właściciele nadmorskich działek letniskowych są negatywnie nastawieni" ....znikną ich dochody z wynajmowania pokoi innym letnikom". Przyjezdne dziadostwo wypowiada się co mieszka w Gminie od zaledwie paru lat- mieszkańcy mają swoje zdanie, takie dziadostwo tylko męcić potrafi w tej Gminie. »
STOP"EJ" na Kaszubach !
bcv
Budowanie elektrowni jadrowej w dzisiejszych czasach to jest"Zbrodnia" przeciwko ludzkosci,dziekujemy za zycie w ciaglym strachu z licznikiem Geigera w kieszeni ! »
KOCHAC
ALA
TY FACET STRACIŁES DZIECKO A WYGLADASZ JAKBYS WYGRAŁ TOTKA.TA TWOJA UKOCHANA ZASYPAŁA GRUZEM DZIECKO,A TY JUZ SZYBKO JEJ WYBACZYŁES TO TY SUPER TATUS BYŁES.PEWNIE KOCHAŁES MAŁA TAK JAK ZONKA.pEWNIE ZONKA DUPE CHRONI TO JA KOCHASZ.pOWINNA SIEDZIEC 25 LAT. »
Gratulacje!!!
Łuki
Gratulacje!!! Ładna sumka wpadła. Szkoda że ja nie mieszkam w Gdyni ja nawet 3 nie trafiłem. Ale jutro to te 2000000 są moje. Pozdrawiam. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.