| informacja o wynikach w turnieju tenisa S³upsk Miros³aw Byzdra (1) | 11.07.11, 10:44 |
| KdnypQvTMjswUxAiCQ svzDUllOB (1) | 01.04.11, 04:44 |
nowy w±tek z gazety
w±tek z gazety
nowy w±tek
w±tek
vwmania
2pek
tradycje trzeba podtrzymaæ... je¶li w zesz³ych latach nie by³o z tym problemu to ja nie rozumiem dlaczego teraz co¶ jest nie tak. PozdraVWiam. »
:(
gnatka
szczerze mia³am nadziejê,¿e jednak Madzia jest w jakiej¶ bezdzietnej rodzinie, ca³a i zdrowa :( »
Ale ...
Jazz
... odkrycie ! A czy kiedykolwiek sluchaly ? »
DZIADOSTWO
x
w³a¶nie "w³a¶ciciele nadmorskich dzia³ek letniskowych s± negatywnie nastawieni" ....znikn± ich dochody z wynajmowania pokoi innym letnikom". Przyjezdne dziadostwo wypowiada siê co mieszka w Gminie od zaledwie paru lat- mieszkañcy maj± swoje zdanie, takie dziadostwo tylko mêciæ potrafi w tej Gminie. »
STOP"EJ" na Kaszubach !
bcv
Budowanie elektrowni jadrowej w dzisiejszych czasach to jest"Zbrodnia" przeciwko ludzkosci,dziekujemy za zycie w ciaglym strachu z licznikiem Geigera w kieszeni ! »
KOCHAC
ALA
TY FACET STRACI£ES DZIECKO A WYGLADASZ JAKBYS WYGRA£ TOTKA.TA TWOJA UKOCHANA ZASYPA£A GRUZEM DZIECKO,A TY JUZ SZYBKO JEJ WYBACZY£ES TO TY SUPER TATUS BY£ES.PEWNIE KOCHA£ES MA£A TAK JAK ZONKA.pEWNIE ZONKA DUPE CHRONI TO JA KOCHASZ.pOWINNA SIEDZIEC 25 LAT. »
Gratulacje!!!
£uki
Gratulacje!!! £adna sumka wpad³a. Szkoda ¿e ja nie mieszkam w Gdyni ja nawet 3 nie trafi³em. Ale jutro to te 2000000 s± moje. Pozdrawiam. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.