| obrona poczty stanislaw (1) | 22.12.09, 20:52 |
| sprostowanie znawca (1) | 18.04.09, 19:03 |
nowy wątek z gazety
wątek z gazety
nowy wątek
wątek
Brawo.
Mirek Suchodolski
W tym wypadku, brawa dla pasażerów za szybką i trzeźwą reakcję. »
Che, Che
mariano
Dobra kara, i piesek sobie pobiegał i pani właścicielka otrzymała porcje sportu i kara miała wymiar edukacyjny, czyli wszystko OK. Może nie było to eleganckie, ale spełniło formę pouczającą, bez konsekwencji finansowych których właścicielka wolała by na pewno uniknąc, wreszcie niech stróże prawa przestaną się cackac z łamaniem pospolitych wykroczeń. Nie jestem za bardzo za strażnikami miejskimi, ale tu w tym przypadku przyznaje im rację, Pozdrawiam tych Panów Strażników. »
Co za nygus
mirek z oliwy
mam mieszkanie 66 mkw ktore jest całkowicie moja własnoscią, kupione za zarobione ciężko pieniądze a nie otrzymane w prezencie. Mieszkanie w spółdzielni ale juz wykupione z własnościowego na odrębna własność (zeszły rok) Płacę 900zł czynszu. A facet który dostał gratis i mieszka do tego w Sopocie narzeka. Zabrać i dać człowiekowi, który to doceni. Bo młodzi ludzie tracą zdrowie, żeby oszczędzić parę zł na zakup mieszkania całymi latami. A to że panuje drożyzna wszędzie właściwie to każdy doskonale wie. »
dlaczego
gość
Dlaczego w/g Urzędu Miasta w Gdyni (Dowody Osobiste) malarz Suchanek ma na imię Franciszek? »
absolwent 40-lecia
Teresa Z.
Znajduję kilku, a z podanych:
1. Wojciech Szczurek
2. Janusz Lewandowski
a z niepodanych:
1. Maria Kaczyńska
2. Dariusz Filar »
gwiazdy,gwiazdeczki, gwizdki
WyGwiazdany
Szkoda, że żadnej "gwiazdy" nie znam... »
Skleroza
kos
Ale odwaliło szanownej na MAX-a , POkemony to kogo wysłały do PERU na koszt podatnika ? , a kto paradował w kretyńskiej czapeczce w ojczyźnie lam ? Jakim trzeba być ograniczonym i z bielmem na oczach i z poważnym ubytkiem w mózgu aby takie dyrdymały pisać. Argumentacja godna Jasia Fasoli .
A tak na marginesie , z plag owych egipskich wypływa morał taki że dotykały one przeciwników narodu czosnkolubnego . Gratulacje za promocje "sponsorów i opiekunów narodu otumanionego " »
Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Reklama | eGazety | Sklep internetowy