Trochę POniewczaśie !!!
czarny
wygłaszane są negatyene opinie POprawnego Radnego PO.Gdzie byłes panie jak grabiono i niszczono. »
Radny Omnibus !!
technik
Szanowny Panie Skiba jeżeli Panu sie cokolwiek wydaje to oznacza że Jest Pan dyletantem w tej sprawie a zatem uprzejma prośba niech Pan pisze bajki dla dzieci a ocenę zostawi fachowcom ,którzy zjedli na tym zęby ! »
Odznaczyć sędziów nowym medalem,
Anilah
który przedstawia: męskie genitalia na krzyżu zawieszone. Brawo sędziowie, gratuluję odznaczenia!
»
Kobiety też potrafią!
Krytyk
Co na to "uciśnione" feministki? Można oczekiwać, że mimo nie powołania Gender Studies na UG kobiety będą sprawiedliwie potraktowane - tak jak na to zasłużyły. »
Tylko bez paniki.
Mirek Suchodolski
od 8 godzin mam wklejone to zdjęcie może nawet wyraźniejsze, do portali społecznościowych. Tam są miliony oczu na całym świecie, często ludzie się znajdują,. Nic nie obiecuję, po prostu pomagam jak każdemu, nic nie chcąc w zamian. »
aaa
aaa
przed chwilą widziałem zwłoki, zdziwiło mnie to, że kobieta została śmiertelnie potrącona w miejscu, gdzie tramwaj nie jest rozpędzony- na początku przystanku. zadziwiające też to, jak szybko ta informacja tu trafiła. kobieta miała siwe włosy, więc prawdopodobnie była w starszym wieku »
Re : „Montują hotspoty po cichu
Grzegorz Rymopis
„Montują hotspoty po cichu ,
i nas o tym nie informują.”
A czy o tym, że chce się siku ,
trzeba mówić wszystkim h...m ? »
Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Reklama | eGazety | Sklep internetowy