Casting do trzeciej edycji popularnego programu telewizyjnego rozpocznie się o godz. 11 w Restauracji Abrahama przy ul. Abrahama 41, potrwa do godz. 21. Osoby, które dostaną się do trzeciej edycji "Hell's Kitchen", powalczą o 100 tys. zł i pracę w Atelier Amaro - jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin.
- Przygotowujemy restaurację, otwieramy drzwi i zapraszamy gości - mówi Wojciech Modest Amaro, szef "Piekielnej Kuchni". - Uczestnicy, którzy trafiają do "Hell's Kitchen", mają serwować dobre dania klientom lokalu. Wymyślimy im przeszkody i takie zadania, aby do finału trafiły najlepsze osoby. Mam nadzieję, że któryś z uczestników pokaże inną stronę gotowania i zasłuży na pracę w Atelier.
Pierwszym polskim zwycięzcą "Hell's Kitchen" był Łukasz Kawaller, który zdobył 100 tys. zł i posadę w restauracji Wojciecha Modesta Amaro. Drugą edycję, po dziesięciu tygodniach walki, wygrała Monika Dąbrowska, otrzymując identyczną nagrodę jak Kawaller.
Program "Piekielna Kuchnia" bazuje na brytyjskiej wersji tego widowiska, którą prowadzi słynny kucharz Gordon Ramsay.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?