- Po pomoc do Magdy Gessler zwrócił się właściciel naszego lokalu, ale wszyscy chcemy, żeby nam podpowiedziała, co zrobić, żeby odnieść sukces - mówi Aleksandra Lekan, menadżer Jesz Burgera w Lublinie.
W lokalu przy Krakowskim Przedmieściu wielkie poruszenie. Magada Gessler zagląda w każdy kąt, obserwuje przygotowywanie dań, styl obsługiwania gości, relacje panujące między załogą, organizację pracy. Słowem, szczegółowo prześwietla cały lokal i bez owijania w bawełnę wytyka wady i krytykuje nieprofesjonalizm pracowników. W dodatku wszystkiemu przygląda się kamera, a potem to wszystko będzie mogła obejrzeć cała Polska.
- Stres jest ogromny. Ale jej rady i rozgłos po programie pomagają restauracjom. My też na to liczymy - słyszę w Jesz Burgerze. Czy po programie lokal nadal serwować będzie hamburgery i inne szybkie dania? - Chcielibyśmy pozostać przy stylu amerykańskim i meksykańskim. Ale zobaczymy, co będzie - mówi menadżerka lokalu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?