Czas pokazał, że osiągnięcie pewnej skali jest dużym wyzwaniem. Na jednym zamówieniu zarabiamy średnio 4- 5 zł. Z kolei koszt pozyskania jednego klienta jest znacznie wyższy. Dlatego na początku musimy zdobyć te restauracje, przekonać je do współpracy- tłumaczy w rozmowie z AIP Arkadiusz Krupicz, Pyszne.pl.- A, żeby chciały z nami współpracować musimy jej dostarczyć wartość- czyli zamówienia- dodaje.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?